Мадонна закликає не здаватися в боротьбі зі зміною клімату

До концертів LiveEarth, що проходили у семи містах світу 7 липня 2007 року, і мали на меті звернути увагу світової спільноти до пробеми зміни клімату, Мадонна підготувала кліп “Hey You”. Її музичне відео починається словами „Гей ти, не здавайся. Все не так погано. В нас ще є шанс,” заохочуючи людей не впадати у відчай і вірити у власні сили.

Мадонна закликає любити себе, бо лише той хто любить себе зможе по-справжньому полюбити інших і планету на якій живе. Час змінити наше власницьке ставлення до планети, яке загрожує перерости у страшну катастрофу для всього людства.

Жахливі картини лісоповалень, спалених тварин, сміттєзвалищ, викидів заводів і фабрик змінюються на бутони квітів, сонячні батареї, вітряні турбіни і картини звичайної ощадливості у повсякденному використанні ресурсів Землі. Для Мадонни це символ надії на переродження ставлення людей до планети. Іншої ж у нас немає.

Підготувала Катерина Самотескул

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6