Запрошення на інтернет-дебати щодо сталої енергетики 22 жовтня 2009 року з 9 до 11 години

В рамках проекту «Стала енергія для сталого розвитку» ми люб’язно запрошуємо Вас прийняти участь у інтернет-дебатах щодо сталої енергетики 22 жовтня 2009 року.

Ці інтернет-дебати направлені на створення відкритого простору для обговорення можливостей сталої енергетики між керівниками зі Словенії, Боснії, Македонії та України.

Дискусія, яка буде проходити англійською мовою, висвітлюватиме сучасну сталу енергетичну політику в Словенії та Європейському Союзі, будуть наведені приклади практичного застосування та вказані шляхи трансформації енергетичного сектору у напрямку його екологізації.

Попередній склад учасників дебатів:
Janez Kopa, Директор Управління енергетики, Словенія.
Сергій Єрмілов, Голова Національної агенції з ефективного використання енергоресурсів, Україна.
Reuf Hadibegi, заступник Міністра, Сектор природних ресурсів, енергетики та захисту навколишнього середовища – Міністерство зовнішньої торгівлі та економічних зв’язків, Боснія та Герцеговина.
Dejan Zrmanovski, Радник Міністерства енергетики та мінеральних ресурсів, Відділ енергозбереження та викопного палива – Міністерство економіки, Македонія.

Усі зацікавлені керівники, експерти та представники громадянського суспільства запрошуються до участі в інтернет-дебатах та у продовженні дискусії.

Крім участі в інтернет-дебатах ми також просимо Вас надсилати запитання, які би Ви хотіли поставити офіційним особам, та які ми зможемо задати під час інтернет-дебатів. Будь-ласка, надсилайте Ваші запитання на адресу: Ecoclub@ukrwest.net.

Нижче Ви знайдете програму інтернет-дебатів. Просимо підтвердити Вашу участь не пізніше 8 жовтня, щоб ми могли надати Вам необхідні програмне забезпечення та технічні деталі для доступу до інтернет-дебатів.

Програма дебатів:
9.00 – 9.10 Вітальне слово та знайомство
9.10 – 9.20 Представлення ситуації зі сталою енергетикою в Словенії та ЄС. (Janez Kopa)
9.20 – 9.40 Перехід до сталої енергетики в Боснії та Герцеговині, Македонії та Україні. Короткі виступи представників.
9.40 – 10.20 Дебати:
– внесок сталої енергетики до сталого розвитку;
– створення основ політики;
– кращі приклади;
– майбутні виклики.
10.20 – 10.50 Відповіді на надіслані запитання.
10.50 – 11.00 Висновки.

Що: інтернет-дебати «Стала енергія для сталого розвитку».

Коли: середа, 22 жовтня 2009, з 9.00 до 11.00.

Де: перед комп’ютером, який підключений до Інтернету (всім зареєстрованим учасникам заздалегідь буде надано необхідне програмне забезпечення).

Для інформації:
Андрій Мартинюк, ecoclub@ukrwest.net, +380 0362 237024
Christian Brandt, christian@focus.si, +386 1 515 40 80

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6