У Києві відбудеться захід: “Охорона клімату та адаптація до кліматичних змін у сільському господарстві – виклики та перспективи”

13 вересня Німецько-українсько агрополітичний діалог організовує захід “Охорона клімату та адаптація до кліматичних змін у сільському господарстві – виклики та перспективи” на якому німецькі та українські науковці представлятимуть результати своїх досліджень з цього питання.

Зустріч відбудеться у Великому конференц-залі Національної академії наук України у Секційній Залі, 3-й поверх (Київ, вул. Володимирська, 55).

О 9.00 проекти «Агрополітичний діалог» з Росії, України та Казахстану представлять збірку окремих німецьких та європейських законів щодо аграрної політики російською мовою. Цим виданням, а саме завдяки покращеним знанням та дотриманню відповідності, особливо що стосується санітарних, фітосанітарних та ветеринарних законів та норм, очікується закладення підвалин для подальшого посилення торговельних взаємовідносин. Разом з тим, завдяки наданню досвіду у формуванні ефективних рамкових умов аграрної політики, збірка законів сприятиме підтримці актуальних всеосяжних реформ у деяких східноєвропейських країнах.

Після цього, о 10.00, у тому ж приміщенні відбудеться захід на тему «Охорона клімату та адаптація до кліматичних змін у сільському господарстві – виклики та перспективи».

Пан Др. Флоріан Шірхорн, з Лейбніц-Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою в Галле/С., представить результати аналізу впливу кліматичних змін на виробництво та урожайність пшениці в Україні, а також доповість про агрополітичні заходи щодо адаптації до кліматичних змін в Німеччині. Після цього експерти Національної академії аграрних наук України представлять власні результати досліджень на цю тему, які будуть обговорені з усіма учасниками заходу.

На вище зазначених заходах буде забезпечено німецько-українсько/російський синхронний переклад. Захід триватиме орієнтовно до 13.00.

Для участі в заході прохання попередньо повідомити пані Лелет Катерину на електронну адресу lelet AT apd.ukraine.de

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6