Найбільша в історії практична акція протидії змінам клімату

Дорогі друзі, колеги, українці! З радістю та величезним натхненням запрошуємо вас приєднатись до всесвітнього Дня дій на захист клімату – найбільшої в історії практичної екологічної акції. 10 жовтня цього року (10/10/10) спортсмени, лікарі, співаки, мери та бізнесмени працюватимуть разом заради зменшення викидів парникових газів. В тисячах міст по всьому світу ми садитимемо дерева, утеплюватимемо вікна в будинках, замінюватимемо лампочки, встановлюватимемо велопарковки. Наше гасло – „До роботи!”.

В Україні акції 10/10/10 відбудуться в кожному обласному центрі. Разом, через спільну працю, ми принесемо користь нашим містам і покажемо єдність українців у турботі про майбутнє. Ми також говоритимемо про локальні екологічні проблеми кожного регіону. Щоб приєднатись до кампанії 10/10/10 „До роботи!” – організуйте в цей день практичну акцію в своєму місті. Це зовсім нескладно, адже ми підготували 10-кроковий план, що зробить підготовку ефективною і простою.

Якщо ви представляєте еко-НГО, ініціативну групу проти забудови зелених зон чи природоохоронний гурток – приєднуйтесь і заявіть про вашу позицію на весь світ. Якщо ви володієте зеленим бізнесом, вболіваєте за сталий розвиток або органічне землеробство – приєднуйтесь і покажіть, що людство вже має методи для зупинення зміни клімату. Якщо ви розвиваєте демократичне суспільство та захищаєте права людини – приєднуйтесь і розкажіть про ті ризики, на які зміна клімату наражає жителів острівних країн та посушливих регіонів. Якщо ви прихильник духовного вдосконалення або розвиваєте мистецтво – приєднуйтесь і доведіть, що не лише гроші правлять цим світом і його людьми.

Від імені глобальної ініціативи 350.org та Українського кліматичного руху, запрошуємо вас приєднатись до кампанії 10/10/10 „До роботи!”.

Від імені 350.org та Українського кліматичного руху,
З натхненням,
Юлія Маклюк
www.350.org, http://world.350.org/ukraine/
Ukraine AT 350.org

Детальніше: http://world.350.org/ukraine/

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6