Чим загрожує Україні вихід з Кіотського протоколу?

14 листопада о 14:30 в інформаційному агентстві «УНІАН» за адресою вул. Хрещатик, 4 відбудеться прес-конференція Національного екологічного центру України(НЕЦУ) «Чим загрожує Україні вихід з Кіотського протоколу?».

Наближаються міжнародні переговори ООН зі зміни клімату в Катарі [1], на яких Україна хоче вимагати перенесення квот на наступний термін його дії, а якщо їй відмовлять, погрожує вийти з Кіотського протоколу. Фахівці НЕЦУ вважають таку позицією ризикованою.

Чому небезпечно вимагати перенесення квот? Чому національні пріоритети України не збігаються з міжнародними? В чиїх інтересах Кабмін приймає ці рішення? Які економічні та екологічні наслідки може спровокувати вихід з Кіотського протоколу?

Про це на прес-конференції розкажуть експерти НЕЦУ:

Марія Сторчило, Координатор програми зі зміни клімату НЕЦУ
Олексій Пасюк, Експерт з енергетичної політики НЕЦУ

За додатковою інформацією звертайтеся:

Рибачук Поліна

Прес-секретар Національного екологічного центру України
Email: Polina AT necu.org.ua
Тел.: (044) 353 7841
Моб.: (067) 402 7663
necu.org.ua
climategroup.org.ua

Примітки:

[1] З 26 листопада по 7 грудня 2012 року в м.Доха (Катар) відбудеться 18-та Конференція Сторін Рамкової Конвенції ООН з питань зміни клімату та 8 Конференція Сторін-учасників Кіотського протоколу (СОР18/CMP8), де буде вирішуватися майбутнє Другого періоду Кіотського протоколу

[2] Діяльність НЕЦУ по енергетиці та зміні клімату здійснюється в рамках проекту «Розвиток енергетичного сектору на користь суспільству» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Зміст прес-конференції є предметом відповідальності Національного екологічного центру України і не може розцінюватись таким, що відображає точку зору Європейського Союзу.

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6