Кліматичний освітній тур «Генерація Е»: найближча зупинка – Львів!

Маєте ідеї екологічних проектів? – Ми навчимо втілювати їх у життя! З таким закликом і пропозицією до активної екологічно свідомої молоді міста Лева звернулася Українська молодіжна кліматична асоціація (УМКА)*. 30-31 травня у Львові у рамках всеукраїнського освітнього туру активісти УМКА проведуть тренінг з організації екологічних проектів.

Мета туру – допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми у реальні ініціативи, залучити й активізувати зусилля молодого покоління для захисту довкілля, раціонального користування енергоресурсами, попередження змін клімату. Конкретні кроки: проведення тренінгів з організації екологічних проектів у різних містах України. Основні блоки програми: загальна інформація про зміни клімату і можливості впливу для їх попередження, аспекти енергоефективності, робота над проектом, взаємодія у команді, необхідні навички та ресурси, планування довгострокової діяльності. «Генерація Е» ділиться знаннями і досвідом у сучасному, позитивному, драйвовому форматі – молодь молоді заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті! Орієнтовна кількість учасників – 15-20 осіб.

Організатори переконані у тому, що конкретні дії на місцях мають усі можливості переростати у сталі довготривалі ініціативи, що зрештою матимуть вплив на глобальному рівні. Ключова роль у цьому процесі належить молодому поколінню – генерації, яка здатна раціонально використовувати ресурси. Тренінги у рамках освітнього туру «Генерація Е» були проведені у Києві та Рівному, наступні пройдуть у Львові, Полтаві, Хмельницькому і Чернівцях.

Захід здійснюється в межах проекту Climate Forum East
Кліматичний форум східного партнерства

За підтримки:

necuImage3

Організатори: Українська молодіжна кліматична асоціація (УМКА) , УМКА-Захід
за підтримки та сприяння НЕЦУ.

Графік та місце проведення ми повідомляємо особисто.
Учать у тренінгу безкоштовна.

Контакти:
Ірина Бурбило: 098 380 65 63; 063 169 44 51
Ольга Мончак: 096 111 25 44

*Довідка: асоціацію започатковано у 2012 році за підтримки 350.org. http://350.org/. На даний час в Україні налічується діє 100 активістів. Мета діяльності: запобігання глобальним змінам клімату на локальному рівні, підвищення рівня обізнаності про наслідки та можливості попередження таких змін; популяризація аспектів енергоефективності; впровадження екологічних проектів. http://world.350.org/ukraine/umka/

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6