У Рівному висадиться «кліматичний десант»

21-23 березня у Рівному відбудуться дві непересічні події:

  • Показ фільму «В погоні за льодом» (Chasing Ice) разом з презентацією на тему «Зміни клімату як шанс адаптувати суспільство».
  • Дводенний тренінг для молодих активістів, що прагнуть втілювати практичні екосоціальні проекти в життя.

Все це гостинно приймає рівненська обласна бібліотека, а організовує ММГО Екоклуб разом із Українською молодіжною кліматичною асоціацією (УМКА).

Презентація та показ фільму триватиме 2 години, її зможуть відвідати усі бажаючі. Під час презентації учасники дізнаються про сучасні аспекти змін клімату, загрози та адаптацію. А також, буде представлено мету та методи діяльності молодіжного кліматичного руху.

На тренінгу основну увагу буде приділено створенню екологічного (кліматичного) руху в місті та організації конкретних молодіжних заходів. Також, буде надано базові знання з теми зміни клімату та адаптації. В якості прикладу заходів будуть використані ідеї кампанії практичних еко-дій Бери і Роби. Учасниками буде отримано ігровий досвід роботи в команді та залучення ресурсів на екосоціальні проекти.

Захід здійснюється в межах проекту Climate Forum East Кліматичний форум східного партнерства

за підтримки necuImage3

 

Завдяки цікавій інформації та практичним заняттям молодь Рівного отримає новий поштовх до створення екологічних проектів на радість усім жителям міста.

Більше про події в соцмережах:
21 березня, п’ятниця 18:00 презентація та кінопоказ
http://vk.com/event67404803
22-23 березня субота-неділя тренінг
http://vk.com/event67497784

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6