Прес-анонс: Енергонезалежність — наша спільна справа!

energytour_sizedЕкологічні активісти та експерти з енергетики знову вирушають в інформаційний тур Україною, щоб закликати суспільство до об’єднання зусиль заради енергетичної незалежності та розповісти про реальні можливості її досягнення

Цього року інформаційний тур «Енергонезалежність — наша спільна справа!» приймуть дев’ять міст України: 16.04 – Вінниця, 17.04 – Хмельницький, 19.04 – Тернопіль, 21.04 – Житомир, 22.04 – Київ, 26.04 – Полтава, 27.04 – Дніпродзержинськ, 28.04 – Кременчук, 29.04 — Черкаси. Слідкуйте за анонсами у містах та на сторінці туру у мережі Facebook.

Організатори та учасники туру запрошують усіх охочих у містах відвідати інформаційну виставку, скуштувати кави, яку зварять завдяки сонячній енергії, покрутити педалі велогенератора щоб подивитися відео, на власні очі побачити роботу сонячних панелей. Відвідувачі зможуть дізнатися про енергоефективність та енергозбереження, економію і раціональне споживання ресурсів, стан вугільної, атомної енергетики, сланцевий газ, сталий транспорт, утеплення будинків, відновні джерела енергії, а також про те, як усі ці складові впливають на стан довкілля, і як саме кожний з нас може впливати на ситуацію в Україні.

Зміна ставлення до ресурсів і відповідальне користування зараз вкрай важливі, а для цього українцям необхідно мати уявлення про загальний стан речей, знати і виконувати найпростіші, але дієві поради на кожний день. У кризові часи цей захід буде корисний усім: власникам домогосподарств і мешканцям багатоповерхівок, підприємцям, винахідникам, екологічним активістам, молоді, школярам і просто свідомим громадянам, які хочуть покращити рівень життя і дбають про майбутнє.

Організатори туру:
група українських неурядових екологічних організацій, що входять до Робочої групи українських неурядових організацій з питання зміни клімату — НЕЦУ, УМКА, АВК, Екоклуб, Голос Природи, Еремурус, Зелена Хвиля) за фінансової підтримки міжнародних організацій UNDEF, EC, SSNC, NNV.
donors_tour

Дякуємо усім ЗМІ, які долучаються до анонсування та висвітлення цієї ініціативи, за активну соціальну позицію. Ваша робота дуже важлива!
Енергетична незалежність — це наша спільна справа!

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6