НЕЦУ запрошує взяти участь у Конкурсі малих грантів на розробку локальних планів дій з адаптації до зміни клімату

НЕЦУ запрошує взяти участь у Конкурсі малих грантів на розробку локальних планів дій з адаптації до зміни кліматуНаціональний екологічний центр України оголошує конкурс малих грантів на розробку локальних планів дій з адаптації до зміни клімату в рамках проекту «Climate Forum East II» (CFE II)
Даний конкурс є частиною проекту «CFE II», спрямованого на підтримку громадських ініціатив з адаптації до зміни клімату, що реалізується за підтримка ЄС, ADA та Австрійського Червоного Хреста.

До участі в конкурсі запрошуються громадські організації, які можуть та хочуть працювати в напрямку адаптації до зміни клімату.

Метою конкурсу є створення локальних планів адаптації до зміни клімату за участю місцевих громадських організацій, представників влади та безпосередньо громади за вже розробленою методологією. 

Ідеї локальних планів з адаптації до зміни клімату можуть стосуватися:

  • екосистемної адаптація та зменшення вразливості до зміни клімату;
  • адаптації до збільшення частоти стихійних явищ (екстремальних високих/низьких температур, паводків, пожеж, посухи, пилових бурь та ін.);
  • адаптації та зменшення вразливості до зміни клімату населених пунктів (міст/селищ/сіл).

Максимальна сума фінансової допомоги в реалізації проекту становить гривневий еквівалент 2 000 Євро. В рамках конкурсу планується ухвалення 3 (трьох) малих грантів.

Орієнтовний час реалізації – серпень-грудень 2015 р.

Аплікаційна форма, бюджет проекту та усі додатки мають бути надіслані в електронному вигляді на адресу an@necu.org.ua не пізніше 24:00 25 липня 2015 року з позначкою в темі «Конкурс_Лот2»

Результати відбору будуть оприлюднені щонайпізніше 10 серпня 2015 року.

Детальна інформація про конкурс

Аплікаційна форма

Бюджет проекту

За додатковою інформацією звертайтесь до координатора проекту з адаптації до змін клімату – Артем’євої Надії, моб.тел. +38 097 9020805

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6