Відео-опитування про зміну клімату

У рамках Всеукраїнського опитування про зміну клімату ми запитали людей в Києві: які, на їхню думку, причини цього явища та як зміна клімату вплинула на їхнє здоров'я?

Вирубка лісів, викиди від виробництв та транспорту в атмосферу, малі можливості для сортування та переробки сміття, — найпоширеніші відповіді на людей щодо причин зміни клімату.

Головний біль та втома через спеку, загострення хвороб та те, що молодь більше хворіє, —так відповіли кияни та гості української столиці на питання про вплив зміни клімату на здоров’я.

Наша мета — дізнатися, як люди оцінюють вразливість громад до зміни клімату і які шляхи вирішення цієї проблеми бачать.

Провівши анкетування ми хочемо отримати таку інформацію:

  • дізнатися, які прояви зміни клімату громади спостерігають і яке у них є бачення вирішення проблеми;
  • наскільки громади відчувають зміну клімату і чи взагалі розуміють, що це таке.
  • чи готові громади брати участь у заходах, акціях і брати участь в адаптації;
  • опитування може бути цінним з огляду одержання нових контактів в ОТГ (об’єднаних територіальних громадах), що готові до співпраці.

Опитування проводиться Українською кліматичною мережею в особі громадських організацій “Екоклуб”, “Еколтава”, “Екосенс”, “Екодія”, “Голос природи”, “Наш дім – Манява” та “Українська молодіжна кліматична асоціація” за фінансової підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6