Вакансія! УКМ шукає координатора/ку

Ми шукаємо амбітного_ну лідера_ку, який_ка розділяє наші цінності та хоче працювати над розбудовою громадянського суспільства України, а також представляти його інтереси за кордоном. Детальний опис вакансії нижче.

УКМ – це асоціація 35-ти громадських організацій з усієї України, що працюють з темою кліматичної кризи від локального до міжнародного рівня. Ми об’єднуємо ГО для впливу на кліматичну політику та посилення комунікацій з 2000 року.

Члени мережі працюють в напрямках розвитку відновлюваних джерел енергії, енергоефективності, кліматичної освіти, адаптації до зміни клімату, сталої мобільності, зменшення відходів, захисту лісів та природоохоронних територій.

Якщо ви готові допомогти УКМ і членам Мережі розширити міжнародну співпрацю з кліматичними організаціями, посилити амбітність кліматичної політики України, сприяти переходу на вуглецево нейтральну економіку та збільшити обізнаність про кліматичну кризу – ми шукаємо саме вас!

Вимоги до кандидата_ки:

  1. Знання у сфері зміни клімату, розуміння основних національних процесів кліматичної та енергетичної політики України.
  2. Досвід управління проєктами від планування до звітування, досвід фандрайзингу дуже бажаний.
  3. Досвід координації роботи команди, організація роботи людей.
  4. Грамотна письмова та усна українська, високий рівень володіння англійською дуже бажаний.
  5. Враховуючи тематичну спрямованість роботи Української кліматичної мережі та її членів, кандидат_ки не повинні мати прямого зв’язку з організаціями та компаніями, які видобувають або просувають викопне паливо, заперечують зміну клімату та будь-яким іншим чином дискредитують діяльність Мережі та її членів.

Перелік задач координатора_ки УКМ:

  1. Координувати поточну і фінансову діяльність у рамках спільних проєктів, що виконуються від імені УКМ.
  2. Координувати роботу Секретаріату.
  3. Організовувати Загальні збори УКМ, перевибори Ради, комунікацію між членами УКМ та прийняття нових.
  4. Слідкувати за актуальними подіями/змінами законодавства в сфері протидії/адаптації до зміни клімату в Україні та на міжнародному рівні, забезпечувати реагування УКМ на них.
  5. Забезпечувати представлення позиції УКМ до кліматичної конференції СОР та участі УКМ у міжнародних зустрічах і процесах.
  6. Забезпечення представлення УКМ у відносинах із державними органами та органами місцевого самоврядування (робочих групах, круглих столах, громадських радах тощо) та іншими зацікавленими сторонами.
  7. Підвищення впізнаваності УКМ та формування/посилення власного бренду.
  8. Будувати сталі відносини з партнерами та донорами для розвитку УКМ.

Як подати заявку:

Надсилайте своє резюме та мотиваційний лист не пізніше 02/09/2022 р. на адресу ukrclimatnet@gmail.com з темою листа “Вакансія координатора УКМ”.

Листи із запрошенням на співбесіду обрані кандидати_ки отримають до 07/09/2022 р.

 

 

 

 

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6