Звіти Міжнародної групи експертів ООН зі зміни клімату 2007 р. російською мовою

Звіт Міжнародної групи експертів ООНВ розділ наукових матеріалів сайту додано звіти Міжнародної групи експертів зі зміни клімату 2007 року: Зміни клімату: фізична наукова база; Наслідки, адаптація та вразливість та Пом’якшення наслідків зі зміни клімату.

Міжнародна група експертів зі зміни клімату (МГЕЗК) є вищим науковим органом по вивченню проблеми зміни клімату, куди входить більш ніж 2000 вчених з усього світу. МГЕЗК була створена в 1988 році Всесвітньою Метеорологічною Організацією та Організацією об’єднаних націй з метою об’єктивної та всесторонньої оцінки усієї наявної науково-технічної інформації зі зміни клімату.

Висновки Міжнародної групи вчених носять рекомендаційний характер для прийняття політичних рішень для формування внутрішньої політики країнами та для прийняття рішень на міжнародних переговорах зі зміни клімату: по Рамковій Конвенції ООН зі зміни клімату та по Кіотському протоколу.

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6