Позиція екологічних організацій України щодо міжнародної торгівлі квотами

Робоча група з питань зміни клімату підготувала позицію щодо діяльності уряду України по міжнародній торгівлі квотами в рамках Кіотського протоколу.

Позиція складається з двох частин: (1) огляд існуючої ситуації та передумов участі України в міжнародній торгівлі квотами та (2) пропозиції щодо створення схеми зелених інвестицій в Україні. Пропозиції включають питання щодо мети СЗІ, пріоритетних секторів та критеріїв відбору проектів, «жорстке» та «м’яке» озеленення, питання забезпечення прозорості використання отриманих коштів, нагляду за торгівлею ОВК та необхідність створення довгострокової політики зниження викидів парникових газів в Україні.

РГ ПЗК звернулася з проханням організувати обговорення наданих пропозицій з представниками Агенції Екологічних Інвестицій та відділом супроводу Кіотського протоколу Міністерства охорони навколишнього природного середовища.

Завантажити документ “Позиція екологічних організацій України щодо міжнародної торгівлі квотами”

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6