Новини сфери клімату та енергетики. Дайджест УКМ у жовтні

Щомісяця ми випускаємо добірку найважливіших подій та рішень у сфері екологічної, кліматичної та енергетичної політики країни, а також новини та анонси членів нашої мережі — 36 екологічних організацій країни

До вашої уваги — дайджест УКМ за вересень та анонси жовтня. Аби щомісяця отримувати дайджест кліматичних та енергетичних новин від УКМ варто підписатися на нашу розсилку.

НАЦІОНАЛЬНІ НОВИНИ

  • КМУ постановою № 880 від 23.09.2020 р. затвердив перелік видів діяльності, викиди парникових газів в результаті провадження яких підлягають моніторингу, звітності та верифікації. Визначено, що якщо на установці наявні декілька виробничих процесів, що належать до одного виду діяльності, їх потужності підсумовуються оператором установки.
  • 23 вересня утворено Міжвідомчу комісію з питань зміни клімату та збереження озонового шару замість Міжвідомчої комісії із забезпечення виконання Рамкової конвенції ООН про зміну клімату, та затверджено положення про неї.

НАЙБЛИЖЧІ ПОДІЇ ОРГАНІЗАЦІЙ УКМ ТА ПАРТНЕРІВ

НОВИНИ ЧЛЕНІВ УКМ

ГО “Екоклуб”

Центр екологічних ініціатив «Екодія»

Агентство економічного розвитку

ГО “Еколтава”

ГО Zero Waste Lviv

ГО “Плато”

ГО “Екологія-Право-Людина”

ГО U-Cycle

ГО “Голос природи”

WWF

  • Пропонуємо ознайомитися зі звітом “Жива природа”. Це — флагманське дослідження WWF, яке виходить кожні два роки, з вивченням тенденцій у сфері глобального біорізноманіття та здоров’я планети.

ГО “Єдина планета”

ГО “Екосфера”

 

Контакти Української кліматичної мережі

climategroup.org.ua  

ucn@climategroup.org.ua
Підписатися на розсилку дайджесту УКМ
Отримувати анонси та новини членів мережі

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6